Molimo ispunite vaše podatke za narudžbu

Ime i prezime:
Ime i prezime
Telefon:
Grad:
Grad
Puna Adresa:
Puna Adresa
Regija / Županija:
Regija / Županija

2x PAPIFORTE + 1 (Besplatno)

Standardna cijena:
Popust: -
Konačna cijena:

Slanjem narudžbe slažete se s Odredbama i uvjetima, s Politikama o povjerljivosti i Korištenje kolačića i sličnih tehnologija.


Besplatna dostava
Besplatna dostava diljem Hrvatske.

Narudžbe telefonom: 01 300 3591
Pomoći ćemo Vam s Vašom telefonskom narudžbom. Radno vrijeme: Ponedjeljak-Petak, od 9 do 17 sati.

Jamstvo povrata novca
30-dnevnu garanciju povrata novca.
Vratite proizvode i mi Vam vraćamo novac.


ODREDBE & UVJETI | Politika o povjerljivosti podataka | Politika o kolačićima | UVJETI POVRATA | Kontakt

ODREDBE & UVJETI

Ovaj dokument, kroz svoj sadržaj, stavlja na raspolaganje trećim stranama korisnicima Pravilnik o odredbama i uvjetima korištenja stranice Papiforte.


Korištenje web stranice (uključujući pristup, navigaciju i kupnju proizvoda na ovim stranicama) predstavlja implicitni sporazum o poštivanju odredbi i uvjeta navedenih u ovom dokumentu sa svim učincima i posljedicama koje proizlaze iz istog.


Administrator stranice Papiforte zadržava pravo izmijeniti sadržaj ovog Ugovora u bilo kojem trenutku, bez prethodnog obavješćicavanja korisnika koji ga koriste, u daljnjem tekstu "Korisnici". Korisnici će imati stalni pristup odredbama i uvjetima korištenja usluga, kako bi im mogli pristupiti u bilo kojem trenutku.


Sadržaj web stranice i prava intelektualnog vlasništva
Sadržaj ove stranice ne smije se koristiti, reproducirati, distribuirati, prenositi, izlagati u druge svrhe osim onih koje zakon izričito dopušta. Izvlačenje bilo kojih informacija nakon čega slijedi bilo kakva upotreba u komercijalne svrhe izvan djelokruga privatne kopije koja je regulirana zakonom ili za prodaju ili licenciranje, i bez prethodnog pisanog pristanka nositelja prava, predstavlja kršenje uvjeta i odredbi.


Slažete se također da ni na koji način nećete utjecati i interferirati sa sigurnosnim elementima stranice, s elementima koji sprječavaju ili ograničavaju korištenje, kopiranje sadržaja ili elemenata koji pojačavaju ograničenja korištenja web stranice ili njezin sadržaj.

Pravo potrošača na jednostrani raskid ugovora
Molimo provjerite specifikacije proizvoda i njrgovu kompatibilnost pristupanjem na web stranicu proizvođača prije kupnje. Trgovački odnosi između kupca i Papiforte službeno su uređeni Uredbom Vlade 130/2000. o zaštiti potrošača pri sklapanju i izvršenju ugovora na daljinu.

Potrošač ima pravo obavijestiti trgovca u pisanom obliku o odustajanju od kupnje, bez kazni i bez navođenja određenog razloga, u roku od 10 radnih dana od primitka proizvoda ili, u slučaju pružanja usluge, od sklapanja ugovora.
Administrator Papiforte ulaže stalne napore kako bi održao točnost informacija na web stranici, no ponekad može sadržavati netočnosti (specifikacije ili cijenu proizvoda koje je proizvođač izmijenio bez prethodne najave ili pogreške u operativnim pogreškama). Oprez: Fotografije su informativnog karaktera i mogu sadržavati dodatke koji nisu uključeni u standardnim paketima.

Pronevjera
Za pristupanje i korištenje određenih dijelova web stranice može biti potrebno izraditi osobni račun. Ovime izjavljujete da ćete preuzeti punu odgovornost za sve i bilo koju od aktivnosti koje se obavljaju putem računa koji ste otvorili na web stranici i, kao posljedica toga, savjetujemo vam da osigurate sigurnost zaporke računa ili drugih pristupnih podataka. Ako je sigurnost vašeg računa ugrožena, morate odmah obavijestiti administratora web stranice. Papiforte nije odgovoran za štete koje su vam nanijele ili prouzročile treće strane neovlaštenim korištenjem vašeg računa.

Mjerodavno pravo
Korištenjem stranice Papiforte, korisnik izjavljuje da se slaže da će rumunjski zakoni biti mjerodavni za Uvjete i odredbe korištenja te za bilo koje vrste sporova koji mogu nastati između korisnika i Duoloss administratora ili njegovih pridruženih partnera / partnera/onima koji su povezani s njime. U slučaju eventualnih sukoba, pokušat će se najprije riješiti na miran način, a ako mirno rješenje nije moguće, sukob će se riješiti na sudu, u skladu s rumunjskim važećim zakonima.

Dostupnost usluge
Administrator Papiforte zadržava pravo izmjene strukture i sučelja bilo koje stranice ili podstranica web stranice Papiforte u bilo kojem trenutku i u bilo koje slobodno odabrano vrijeme, te ima pravo na privremeno ili trajno prekidanje usluga, djelomično ili potpuno, putem ove internetske stranice, bez prethodne pojedinačne ili opće obavijesti.
Ukoliko imate pitanja ili nejasnoće u vezi ovih odredbi korištenja, kontaktirajte nas putem za to namjenjenog obrasca ili javite nam se na email adresu office@wttcompany.com.

Politika o povjerljivosti podataka

Ova je web stranica vlasnistvo i njome upravlja tvrtka S.C. WEB TACTIC TEAM S.R.L., rumunjska pravna osoba, sa sjedištem u Str. Câmpia Libertății, nr.4, bl.PM 51, Sc.1, Ap.3, Sector 3, Bukurešt, Rumunjska, registrirano u Trgovačkom registru s br. J40/6964/2017, jedinstveni registracijski broj /broj PDV RO37571790. Da biste lakše pratili informacije, morate znati da se možemo odnositi na naše društvo koristeći sljedeće nazive i pojmove „SC WEB TACTIC TEAM SRL”, „nama”, „naš” itd., a kada se odnosimo na vas, kao korisnika ili posjetitelja stranice možemo koristiti pojmove “korisnik”, “vaš”, itd.


Ova politika opisuje informacije koje prikupljamo kada posjećujete stranicu Papiforte Korištenjem ove web stranice pristajete na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka (ako su dostavljeni) u skladu s pravilima ove politike.


Web stranica može sadržavati veze s web stranicama i veze sa web stranica. Ako pratite link prema bilo kojoj od tih web stranica, imajte na umu da imaju vlastita pravile politike o povjerljivosti.


SC WEB TACTIC TEAM SRL ne snosi nikakvu odgovornost za ove politike ili način na koji ove web stranice upravljaju svojim podacima. Provjerite pravila ove politike prije slanja bilo kakvih osobnih podataka tim stranicama.


Prikupljene informacije
U slučaju da koristite našu stranicu, prikupljat ćemo i obrađivati vaše sljedeće osobne podatke:
•Informacije prikupljene putem kolačića koje koristimo prilikom posjeta našim stranicama. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.
• Informacije koje nam dostavlajte prilikom popunjavanja obrasca za kontakt. Informacije koje nam dostavljate mogu sadržavati ime i email adresu.
• Informacije koje dostavite prilikom popunjavanja obrasca narudžbe. Informacije koje nam dostavljate mogu sadržavati ime, prezime, email adresu, broj telefona, adresu za isporuku, različite veličine.

Kako koristimo osobne podatke koje dostavljate ili kako ih prikupljamo
Možemo obrađivati vaše osobne podatke onda kada izvršavamo jedan ugovor nakon narudžbe koju ste nam vi poslali; zatim, ako moramo poštovati jednu zakonsku obvezu; onda kada je to potrebno za naše legitimne interese (ili za interese treće strane) i za vaše interese, izuzev slučaja kada vaša prava imaju prednost pred tim interesima.


Obrađujemo vase osobne podatke iz niza tehničkih, administrativnih i operativnih razloga, kao što je osiguravanje da je sadržaj prikazan na najučinkovitiji način za vas i vaše računalo; kako bismo poboljšali našu web stranicu, uključujući njezinu funkcionalnost; kako bismo upravljali našom web stranicom; za interne operacije, uključujući rješavanje problema, analizu podataka, testiranje, istraživanje, statističke i istraživačke svrhe; za oglašavanje i marketing, uključujući i za specifične marketinške svrhe, kako bi se osigurao sadržaj, uključujući personalizirani sadržaj, koji bi mogao biti od višeg interesa za vas; obrađujemo ih i kao dio naših nastojanja da održimo našu web stranicu sigurnom.
U nekim ćemo slučajevima obraditi vaše osobne podatke samo uz vaš pristanak. U tim slučajevima, zatražimo ćemo posebno vaš pristanak, na transparentan način, onda kada nam dostavljate vaše osobne podatke. Naknadno ćete moći povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku slanjem emaila na adresu gdpr@wttcompany.com. Unatoč tome, povlačenje pristanka neće utjecati na zakonitost bilo koje obrade koja se dogodila prije njenog povlačenja.


Onda kada zatražimo osobne podatke kako bismo poštovali zakonske ili ugovorne obveze, onda ste vi obvezni dostaviti nam te podatke. To znači da, ako takvi osobni podaci nisu dostavljeni, nećemo moći upravljati ugovornim odnosima ili poštovati obveze koje su nam nametnute.


Možemo također obraditi vaše osobne podatke, kao što su identifikacijski podaci i podaci za kontakt, u svrhu mogućeg ostvarivanja naših prava ili naših reklamacija protiv vas u budućnosti. Ova obrada temelji se na našem legitimnom interesu, te je potrebno izvršiti svoja prava u slučaju mogućih sporova.


Vaše ćemo osobne podatke najčešće koristiti na sljedeće načine:
• osobni podaci koje ste nam vi dostavili u obrascu za kontakt koristit će se u svrhu slanja odgovora na zahtjev koji ste vi uputili. Slanjem zahtjeva dajete svoj pristanak da društvo S.C. WEB TACTIC TEAM S.R.L. obrađuje vaše osobne podatke.
• osobni podaci koje ste nam vi dostavili u obrascu za kontakt koristit će se u svrhu obrade vaše narudžbe. Slanjem narudžbe dajete svoj pristanak da društvo S.C. WEB TACTIC TEAM S.R.L. obrađuje vaše osobne podatke.

• u slučaju kupnje nekog proizvoda, osobni podaci koji ste nam vi dostavili u obrascu za kontakt koristit će se u svrhu slanja obavijesti o sličnim proizvodima koje komercijalizira društvo S.C. WEB TACTIC TEAM S.R.L. Možete zatražiti u bilo kojem trenutku obustavljanje tih informacija slanjem emaila na adresu gdpr@wttcompany.com.
• tehničke informacije koje prikupljamo korištenjemm kolačića bit će korišteni u svrhe utvrđene u „Obavijest o kolačićima”.


Lokacija i rok pohrane
Pohranjivanje podataka o identitetu i kontaktu vrši se na serverima u Europskoj Uniji, na razdoblje od 5 godina od trenutka zahtjeva. Ako je plaćena narudžba, podaci o poreznom računu čuvaju se u skladu s rumunjskim poreznim zakonom na razdoblje od 10 godina od datuma završetka financijske godine u kojoj je račun sastavljen.
Podacima koje prikupljaju partneri putem datoteka tipa kolačići mogu upravljati serveri koji se nalaze u Europskoj uniji ili koji mogu biti preneseni izvan Europske unije. Za više informacija pogledajte Obavijest o kolačićima.


Međunarodni transferi
Osiguravamo se da ne transferiramo vaše osobne podatke izvan Europske Unije ako postoji prikladna zaštita, uključujući:
- Odluku o prikladnosti koju je izdala Europska Komisija, o zemlji ili zemljama odredišta;
- certifikat tipa "Privacy Shield";
  - Odobreni kodeks ponašanja, zajedno s obvezujućim i izvršivim angažmanima obrađivača podataka ili osobe ovlaštene od obračivaća podataka u zemlji izvan Europske Unije i Europskog Gospodarskog Prostora;
  -Odobreni mehanizam potvrđivanja, zajedno s obvezujućim i izvršivim angažmanom obrađivača podataka ili osobe ovlaštene od obrađivača podataka u zemlji koja nije članica Europske Unije ili Eurospskog Gospodarskog Prostora i EEA-e da primjenjuje odgovarajuća jamstva; ili
- Standardne ugovorne klauzule Europske Unije koje je odobrila Europska Komisija.


Naša web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google.
Google Analytics upotrebljava kolačiće kako bi pomogao pojedinim web stranicama da analiziraju način na koji koristite dotičnu web stranicu. Informacije koje generiraju kolačiće o vašem korištenju web stranice prenose se i pohranjuju na Google serverima koji se mogu nalaziti u Europskoj Uniji, Europskom Gospodarskom Prostoru i / ili SAD-u. Google će te informacije upotrijebiti za procjenu vašeg korištenja web stranice, izradom izvješća o aktivnosti na web stranici i pružanjem drugih usluga u vezi aktivnosti web stranice i korištenja Interneta. Također, Google može prenijeti te podatke trećim stranama ako ima tu obvezu prema zakonu ili ako te treće strane obrađuju informacije u Google-ovo ime. Google neće povezivati ​​vašu IP adresu s drugim podacima u vlasništvu Googlea.
Detaljne informacije o Google i zaštiti osobnih podataka (uključujući način na koji možete kontrolirati informacije poslane prema Google) mogu se naći na: https://policies.google.com/privacy/partners.

Pristupite svojim osobnim podacima
Imate pravo zatražiti kopiju informacija koje posjedujemo upućivanjem zahtjeva za pristup. Da biste zatražili kopiju podataka o vama ili da biste ažurirali svoje podatke, molimo kontaktirajte S.C. WEB TAKTIČKI TIM S.R.L. na email adresi gdpr@wttcompany.com.


Osobni podaci koje posjeduje S.C. WEB TAKTIČKI TIM S.R.L. podliježu uvjetima Uredbe Europske Unije br. 679/2016 koja daje osobama, čiji su podaci, pravo pristupa svim vrstama upisanih informacija koje posjeduje obrađivač podataka, uz određena ograničenja.

Prava osobe
Prema Uredbi br. 679/2016 – GDPR (General Data Protection Regulation), imate pravo zatražiti S.C. WEB TACTIC TEAM S.R.L., kao obrađivač osobnih podataka, ispravljanje, brisanje ili ograničavanje obrade vaših osobnih podataka.
Pravo na podnošenje žalbe Nacionalnom tijelu za nadzor
Sukladno uredbi 679 /2016 - GDPR, imati pravo podnijeti žalbu Nacionalnom tijelu za nadzor obrade osobnih podataka (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal), sa sjedištem u ulici B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, poštanski pretinac 010336, Bukurešt, Rumunjska.

Politika o kolačićima

S.C. WEB TACTIC TEAM S.R.L., rumunjska je pravna osoba, sa sjedištem u Str. Câmpia Libertății, nr.4, bl. PM 51,Sc.1, Ap.3, sector 3, București, Rumunjska, upisana u Trgovačkom registru s br. J40/6964/2017, jedinstveni registracijski broj PDV RO37571790, I u svojstvu operatera podataka šalje vam ovu Obavijest o kolačićima kako bi vam objasnili način na koji obrađujemo i zaštićujemo osobne podatke.


Molimo vas da pročitate ovu obavijest o kolačićima prije pristupa našoj stranici.
Ova web stranica koristi kolačiće. Koristimo kolačiće u svrhu personalizacije sadržaja i oglasa, i pridavanju funkcije društvenih medija te za analizu našeg prometa. Također, dijelimo informacije o vašem korištenju naše web stranice s našim partnerima iz društvenih medija, s partnerima za oglašavanje i analitiku, koje se mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste dostavili tim partnerima ili koje su oni prikupili prilikom korištenja usluga koje nude.


Podaci pohranjeni na datotekama tipa kolačići koji se koriste na našim stranicama nikada ne otkrivaju osobne podatke na temelju kojih se može utvrditi individualni identitet. Ako nastavite koristiti našu web stranicu, slažete se s našim kolačićima.

A. Što je kolačić folder i u koju se svrhu koristi?

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju vaš browser pohranjuje i / ili čita na tvrdom disku ili memoriji uređaja koji koristite (na primjer: računalo, prijenosno računalo ili smartphone), ovisno o tome koje web stranice posjećujete. Također, datoteke kolačići čine vašu interakciju s web stranicama sigurniju i bržu, budući da mogu zapamtiti vaše postavke (kao što su podaci za prijavu, korišteni jezik), a pohranjene informacije čita početna web stranica (first-party cookie) ili druga web stranica kojoj pripadaju (third-party cookie), onda kada iznova posjećujete istu web stranicu koristeći isti uređaj.


B. Kako možete kontrolirati datoteke tipa kolačići?

Možete svoj pristanak za kolačiće povući u bilo kojem trenutku. Da biste to učinili, možete blokirati ili ukloniti kolačiće bilo putem postavki vašeg web-preglednika (browsera) ili pomoću softvera treće strane, ili prateći upute za kategorije kolačića u daljnjim odjeljcima. U svakom slučaju, mogu se pojaviti problemi s korištenjem određenih dijelova web stranice ako deaktivirate datoteke tipa kolačići.


Ukoliko želite ukloniti kolačiće pohranjene na uređaju i konfigurirati browser vaše web stranice da odbija kolačiće, možete koristiti postavke o postavkama browsera vaše web stranice. Obično, postavke za navigaciju koje se odnose na datoteke kolačića možete pronaći u izbornicima "Opcije", "Alati" ili "Postavke" u web browsera koji koristite za pristup našoj web stranici. Ovisno o postojećim web browserima, mogu se koristiti različiti načini za deaktiviranje datoteka s kolačićima. Da biste dobili više informacija, posjetite web stranicu vašeg browsera:


Postavke Internet Explorer – Internet Explorer;
Postavke Firefox – Firefox;
Postavke Chrome – Chrome;
Postavke Safari – Safari;
Postavke Edge – Edge;
Postavke Opera – Opera.

Kako biste saznali više o kolačićima, molimo vas da posjetite www.allaboutcookies.org koji pruža dodatne informacije o oglašavanju ponašanja i privatnosti na internetu.


C. Vrste postojećih datoteka kolačića

Na temelju funkcije i svrhe za koju se kolačići koriste, oni se obično klasificiraju u sljedeće kategorije:
Apsolutno potrebne datoteke tipa kolačići omogućuju vam kretanje po web stranici i korištenje njezinih osnovnih značajki. Obično se instaliraju samo kao odgovor na vaše poduzete radnje koje su ekvivalentne zahtjevu za usluge. Zakon nam dopušta da instaliramo kolačiće te vrste na vaš uređaj ako su oni nužno potrebni za rad stranice. Za pojedinosti o kolačićima koji se koriste u ovoj kategoriji pogledajte odjeljak Detaljno o korištenim kolačićima.


Datoteke tipa kolačići o vašim preferencijama koriste se kako bi vas prepoznaju kada se vratite na našu web stranicu i omogućuju nam da vam omogućimo poboljšane i personalizirane funkcije, kao što su podsjećanje na vaše postavke. Ovi kolačići prikupljaju anonimne informacije i ne mogu pratiti vaše pregledavanje na drugim web stranicama. Za pojedinosti o kolačićima koji se koriste u ovoj kategoriji pogledajte odjeljak Detaljno o korištenim kolačićima.


Datoteke tipa kolačići statistike i o karakteristikama omogućuju nam da prepoznajemo i brojimo korisnike te da prikupljamo informacije o načinu na koji se koristi web stranica (na primjer: stranice koje jedan korisnik najčešće otvara i da li korisnik prima poruke o pogreškama na određenim stranicama). Za pojedinosti o kolačićima koji se koriste u ovoj kategoriji pogledajte odjeljak Detaljno o korištenim kolačićima.


Datoteke tipa marketinški kolačići i praćenje ciljane publike registriraju vaš posjet našoj web stranici, stranice koje ste posjetili i linkove na koje ste se spajali. Te podatke koristimo za pružanje relevantnijih oglasa za vas i vaše interese. Istodobno, oni se koriste za ograničavanje učestalosti prikazivanja oglasa i kako bi nam pomogli da mjerimo učinkovitost oglašivačkih kampanja. Također, za istu svrhu, možemo dijeliti te informacije s trećim stranama (npr. s dobavljačima koji pružaju vanjske usluge). Za pojedinosti o kolačićima koji se koriste u ovoj kategoriji pogledajte odjeljak Detaljno o korištenim kolačićima.


Ove vrste datoteka tipa kolačići mogu se koristiti naknadno. Obavjestit ćemo vas o ažuriranju ove informacije ako ćemo koristiti bilo koje druge vrste kolačića.

Detaljno navedeni korišteni kolačići:

Vrsta kolačića

Naziv kolačića

Dobavljač

Vrsta

Istječe

Potrebni

wttcrm_sessions

remainingtime_4

papifortehrvatska.com

papifortehrvatska.com

HTTP

HTTP

1 dan

1 dan

Podaci su poslani u: Njemačku (prikladno)

 

_cfduid

cloudflare.com

HTTP

1 dan

Podaci su poslani u: SAD (prikladno)

Statistika i karakteristike

_ga 

papifortehrvatska.com

HTTP

2 godine

_gat 

papifortehrvatska.com

HTTP

1 dan

Podaci su poslani u: Njemačku (prikladno)

_gid 

papifortehrvatska.com

HTTP

1 dan

Podaci su poslani u: Njemačku (prikladno)

collect

google-analytics.com

Pixel

Sesija

Podaci su poslani u: SAD (prikladno)

U ovom trenutku, ulažemo sve napore kako bismo se osigurali da se radi o potpunom popisu svih kolačića koji se koriste na web stranici i želimo da ove informacije kolačića budu ažurirane. Pozivamo vas da povremeno posjetite ovu stranicu kako biste pratili promjene koje donosimo. Međutim, moguće je da popis bude nepotpun ili zastario.


Ukoliko vam je potrebna potvrda o kolačićima koje koristimo, molimo vas da nam se obratite putem email adrese gdpr@wttcompany.com

UVJETI POVRATA

Ako niste zadovoljni proizvodom ili ga želite zamijeniti iz drugih razloga, ovo su uvjeti povrata:
Dostava bilo kojom kurirskom tvrtkom u Hrvatska na adresu: Viera Fućak, Osječka 11, HR-51000 Rijeka - Web Tactic Team, telefon: 01 300 3591, s troškovima dostave koje snosi pošiljatelj (korisnik), naknada 0.

* dostava se mora obaviti prvih 30 dana od dana primitka pošiljke.
** ne mogu se slati proizvodi čiji je pečat uklonjen i/ili su proizvodi korišteni.
*** u slučaju da su proizvodi stigli oštećeni na vašu adresu zbog prijevoza (ili iz drugih razloga koji ne ovise o kupcu) zamjena će biti besplatna.


Od trenutka kada pošiljka stigne u skladište analizira se situacija i novac se vraća na bankovni račun koji je kupac naveo, u roku od 3-5 radnih dana.

Kontakt

Poruka je uspješno poslana!